Treceți la conținutul principal

Dieta 4x4


Se stie ca de Sarbatori ne redescoperim valorile cele mai inalte - la glicemie, colesterol, transaminaze, trigliceride...

De aceea este foarte important ca, dupa intensele activitati maxilo-faciale cunoscute mai popular drept "porceala", sa intram, macar temporar, la dieta. Dar aici apar dubiile: Ce fel de dieta? Dukan? Disociata? Cu supa de varza?

Ei, aici intervine norocul vostru ca cititi moment.ro!

Pentru ca, in cele ce urmeaza, ta-daaaa! Va voi dezvalui dieta cu 4 reguli si 4 exceptii, brevetata de un coleg de serviciu. De fapt, el a inventat doar exceptiile, pentru ca cele 4 reguli erau:

  1. Sa nu mananci dupa ora 20.
  2. Sa nu consumi paine.
  3. Sa nu bei bauturi carbogazoase.
  4. Sa nu mananci dulciuri.

Si acum, sa aflam exceptiile:

  1. Sa nu mananci dupa ora 20, decat daca n-ai mancat toata ziua.
  2. Sa nu consumi paine, decat cu grasimi (sunca, mici, jumari).
  3. Sa nu bei bauturi carbogazoase, in afara de bere.
  4. Sa nu mananci dulciuri, decat daca sunt gratis!
Contactat telefonic, colegul in cauza a declarat (sub protectia anonimatului) ca, tinand aceasta dieta, intr-o saptamana a pierdut 7 zile.

Sa nu ziceti ca nu v-am zis! Acu', daca vi se pare grea dieta cu 4 reguli si 4 exceptii, mai am una - dieta lui Miss Piggy, cu o singura regula: "Don't eat more than you can lift."

Hai ca asta e usoara! Sa fiti sanatosi! Si supli!

Poza de aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

Serendipity, what a pity!

Pe terasa Serendipity concertul se terminase. Pana a venit nota de plata am asistat cum si-au strans artistii sculele: pian electric, stativ, mixer, boxa, cabluri, microfon, simpatici cum au fost toata seara. Apoi s-au asezat la o masa de unde clientii deja plecasera, pentru o tigara si alte detalii organizatorice. I-am salutat, le-am multumit si am iesit de pe terasa.

Afara, langa locul unde ne legasem bicicletele se mai aflau doua mese. Pe scaune, cum fac fetele, stateau cuibarite cu genunchii la gura doua tinere cu ochii mari atintiti la baiatul din fata lor. Brunet, barbos, el statea in picioare si le explica condescendent:
- Trebuie sa aveti grija cu astia ca nu stii cand te trezesti cu vreun control. Nu dai bon si ajungi naibii la puscarie.
Una dintre fete ii raspunde:
- Dar aia a zis ca erau doar doua degete de ... (ceai sau vin, nu am auzit bine)... Pai ce am gradatie pe pahar sa pun la fix?
- Nu stiu. Trebuie ca intotdeauna sa fii acoperita. Ca te intalnesti cu una d'…

Corespondenti speciali - Special Correspondents (2016)

Daca va place Ricky Gervais, umorul britanic, BBC sau alte chestii dintr-astea ar trebui sa vedeti si acest film.