M-am nascut ieri

 

Am trecut accidental, sau nu, prin fata peretelui lui Mantzy. Asa l-am descoperit pe Labis.

"Dacă Eminescu ne scrie de undeva de sus, LabiÈ™ ne scrie de lângă noi, de foarte aproape. Și, deÈ™i mort la 21 de ani, îmi pare încă un înger trimis de undeva pe pământ cu un singur scop: să se conecteze. Cum adică ”cu ce”? Cu absolut tot. Cu oamenii, cu apele, cu animalele, cu plantele, cu pietrele, dă-i orice micului Nicolae È™i el va È™ti să-È™i facă un prieten nou. Va È™ti să-i vorbească, va È™ti să asculte, va È™ti să facă o punte, un loc de stat pentru amândoi, dar mai ales va găsi un limbaj comun, cu acea modestie briliantă a omului care asta caută: nu să impresioneze, ci să cunoască, să asculte, să se adapteze, să descopere, să se lase pe sine deoparte pentru a-l vedea pe celălalt, să se minuneze."
(c) Mantzy

Apoi Soundcloud. Am intrat, am scormonit, a reiesit Yellow Project. Aici raspunsul la 'de ce nu alerg dupa concerte' a inceput sa se clatine. Mi-a parut rau ca au trecut noua ani de cand a fost lansat acest videoclip pe YouTube.

 

Unde am fost in acesti noua ani? A cui este vocea, cine a scris versurile? Si asa am aflat de Maca.

"Eu sunt Maca, și Mihaela, și Monica. Mihaela e cea care a vrut să fie deșteaptă și cultă, e un pic ironică și, uneori, se ia prea mult în serios. Monica e cea pasională, care se plictisește repede, e un pic superficială și vrea să guste din tot, iar Maca e cea cu capul în nori, artista."
[...]
"Yellow Project a fost È™i este un soi de experiment care continuă procesul creativ început cu Butterflies In My Stomach. Prima piesa înregistrată È™i-a luat zborul on-line în anul 2011, la puÈ›in timp după ce eu È™i Ieronim am părăsit trupa BiMS. Pentru că aveam deja niste piese pe care am fi dorit să le facem cu BiMS, dar nu s-au mai aliniat astrele, am hotărât să facem un proiect la care să invităm alÈ›i artiÈ™ti cu ajutorul cărora să îmbrăcăm frumos È™i onest piesele."

Ce frumoasa e! 
Lumea vazuta prin Insta-ul ei
Are si sunet.

BiMS, Maca, Ieronim si Catrinel Bejenariu in episodul urmator. Poate.



Categorie: