M-am nascut ieri

 

Am trecut accidental, sau nu, prin fata peretelui lui Mantzy. Asa l-am descoperit pe Labis.

"Dacă Eminescu ne scrie de undeva de sus, Labiș ne scrie de lângă noi, de foarte aproape. Și, deși mort la 21 de ani, îmi pare încă un înger trimis de undeva pe pământ cu un singur scop: să se conecteze. Cum adică ”cu ce”? Cu absolut tot. Cu oamenii, cu apele, cu animalele, cu plantele, cu pietrele, dă-i orice micului Nicolae și el va ști să-și facă un prieten nou. Va ști să-i vorbească, va ști să asculte, va ști să facă o punte, un loc de stat pentru amândoi, dar mai ales va găsi un limbaj comun, cu acea modestie briliantă a omului care asta caută: nu să impresioneze, ci să cunoască, să asculte, să se adapteze, să descopere, să se lase pe sine deoparte pentru a-l vedea pe celălalt, să se minuneze."
(c) Mantzy

Apoi Soundcloud. Am intrat, am scormonit, a reiesit Yellow Project. Aici raspunsul la 'de ce nu alerg dupa concerte' a inceput sa se clatine. Mi-a parut rau ca au trecut noua ani de cand a fost lansat acest videoclip pe YouTube.

 

Unde am fost in acesti noua ani? A cui este vocea, cine a scris versurile? Si asa am aflat de Maca.

"Eu sunt Maca, și Mihaela, și Monica. Mihaela e cea care a vrut să fie deșteaptă și cultă, e un pic ironică și, uneori, se ia prea mult în serios. Monica e cea pasională, care se plictisește repede, e un pic superficială și vrea să guste din tot, iar Maca e cea cu capul în nori, artista."
[...]
"Yellow Project a fost și este un soi de experiment care continuă procesul creativ început cu Butterflies In My Stomach. Prima piesa înregistrată și-a luat zborul on-line în anul 2011, la puțin timp după ce eu și Ieronim am părăsit trupa BiMS. Pentru că aveam deja niste piese pe care am fi dorit să le facem cu BiMS, dar nu s-au mai aliniat astrele, am hotărât să facem un proiect la care să invităm alți artiști cu ajutorul cărora să îmbrăcăm frumos și onest piesele."

Ce frumoasa e! 
Lumea vazuta prin Insta-ul ei
Are si sunet.

BiMS, Maca, Ieronim si Catrinel Bejenariu in episodul urmator. Poate.Categorie: