PPRR - etape

 

Ieri, 7/7/2022 a fost lansarea PPRR. Seara, asa cum era si firesc, s-a lasat cu mica petrecere de lansare. Acolo au fost incalcate o mare parte din principiile acestui PLAN. De aceea vreau sa fac cateva precizari legate de etapele planului.

Spuneam ca "Aceste reforme È™i proiecte de investiÈ›ii în propria persoana trebuie puse în aplicare până în 2026". Se pare ca sunt necesare niste clarificari. Persoane mai ancorate decat mine in realitatea romaneasca cotidiana, prin similitudine cu planul national, au inteles din start ca pana in 2026 voi face planuri si proiecte, urmand ca abia atunci ele sa fie implementate, daca va mai fi cazul. 

Eu, in naivitatea mea, recunosc, ma gandisem ca incep imediat, si ca 2026 ar fi o tinta buna (T din SMART), tot prin similitudine, pentru a constata ca am atins cea mai buna versiune a mea.

Daca acum este clar finalul planului, vorbind despre etape, sa revin putin si la inceput. Deci ieri a fost lansarea, in realitate planul astazi incepe ;)

Si in fiecare zi va voi expune ce am intreprins in ziua precedenta conform planului. Deci abia de maine o sa postez cu adevarat initiative. Dar maine este week-end.

Imi trece prin minte cuvantul 'procrastinare'. Ma si urmaresc niste reclame la o aplicatie in acest sens.