C.E.O. de Stig Larsson la Nottara

ÃŽn zilele de marÅ£i, 7 decembrie ÅŸi luni, 20 decembrie 2010, începând cu ora 19:30, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara va avea loc spectacolul CEO – Chief Executive Officer după Stig Larsson, în regia Andreei Vulpe. Scenografia este semnată de Dan Titza, iar traducerea de Carmen Vioreanu.
Spectacolul este o producţie independentă, sprijinită de Fundaţia Catharsis şi reprezintă cartea de vizită a unei noii promoţii de absolvenţi UNATC.

Când miza devine mai importantă decât jocul, nu mai există decât o singură soluÅ£ie: să continui să joci… Cât de departe eÅŸti în stare să mergi? Vei ÅŸti să te opreÅŸti? Ce faci atunci când nu mai eÅŸti tu cel care controlează jocul?

O seară liniÅŸtită, un apartament primitor, un cuplu de îndrăgostiÅ£i, Hans ÅŸi Anna…Åži apariÅ£ia Jucătorului… care propune o altă realitate.

Un spectacol despre imposibilitatea de a ÅŸti cine suntem noi ÅŸi cine e omul de lângă noi, despre degradare, despre uÅŸi care se închid pentru totdeauna, despre seducÅ£ie ÅŸi tentaÅ£ii, despre “Jocul de-a viaÅ£a”, jocul care-ÅŸi desemnează câştigătorul ÅŸi, ca orice joc, la final, îşi cere preÅ£ul…
Spectacolul are distribuţie dublă pentru personajul principal feminin:
HANS – Alexandru Zob
ANNA – Sorina Åžtefănescu / Andreea Vasile
SVEN – George Albert Costea
TAGE – Andrei RoÅŸu
LENA – Cristina Cristian

Marţi, 7 decembrie 2010, o veţi putea urmări în rolul Anna pe Sorina Ştefănescu, în timp ce luni, 20 decembrie 2010, va fi rândul Andreei Vasile.



UPDATE 12.12:
Reprezentatia din 13 decembrie, a fost intr-adevar suspendata, din cauza unor probleme tehnice ale Salii George Constantin, DAR spectacolul a fost reprogramat pentru data de LUNI, 20 decembrie. Biletele pentru aceasta reprezentatie vor putea fi cumparate incepand de luni 13 decembrie iar rezervarile telefonice vor fi de asemenea valabile.


Am vazut aceasta piesa de teatru la UNATC si mi-a placut foarte mult. Este inca un exemplu care sustine ideea ca tinerii absolventi pot crea piese de multe ori mai bune, mai actuale decat 'monstrii sacri' ai scenei romanesti.
Are toate ingredientele ca sa va faca o seara frumoasa:
- este actuala: Stig Larsson este acelasi Stieg Larsson, autor al trilogiei Millenium
- este jucata de tineri frumosi si talentati
- stiu ca o sa radeti dar are si sex (va las pe voi sa descoperiti cum)
- punerea in scena fara fasoane si pretentii gratuite

Bravo lor!
Bravo Teatrului Nottara care a a avut inspiratia de a prelua o pisa de teatru de la studenti. In fiecare an UNATC (inca) produce serii de actori, regizori si spectacole extraordinare care, din lipsa de sansa, se pierd fara sa aiba sansa de a putea fi validate de publicul larg.

Cu drag va invit sa mergeti la aceasta piesa.