C.E.O. de Stig Larsson la Nottara

În zilele de marţi, 7 decembrie şi luni, 20 decembrie 2010, începând cu ora 19:30, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara va avea loc spectacolul CEO – Chief Executive Officer după Stig Larsson, în regia Andreei Vulpe. Scenografia este semnată de Dan Titza, iar traducerea de Carmen Vioreanu.
Spectacolul este o producţie independentă, sprijinită de Fundaţia Catharsis şi reprezintă cartea de vizită a unei noii promoţii de absolvenţi UNATC.

Când miza devine mai importantă decât jocul, nu mai există decât o singură soluţie: să continui să joci… Cât de departe eşti în stare să mergi? Vei şti să te opreşti? Ce faci atunci când nu mai eşti tu cel care controlează jocul?

O seară liniştită, un apartament primitor, un cuplu de îndrăgostiţi, Hans şi Anna…Şi apariţia Jucătorului… care propune o altă realitate.

Un spectacol despre imposibilitatea de a şti cine suntem noi şi cine e omul de lângă noi, despre degradare, despre uşi care se închid pentru totdeauna, despre seducţie şi tentaţii, despre “Jocul de-a viaţa”, jocul care-şi desemnează câştigătorul şi, ca orice joc, la final, îşi cere preţul…
Spectacolul are distribuţie dublă pentru personajul principal feminin:
HANS – Alexandru Zob
ANNA – Sorina Ştefănescu / Andreea Vasile
SVEN – George Albert Costea
TAGE – Andrei Roşu
LENA – Cristina Cristian

Marţi, 7 decembrie 2010, o veţi putea urmări în rolul Anna pe Sorina Ştefănescu, în timp ce luni, 20 decembrie 2010, va fi rândul Andreei Vasile.UPDATE 12.12:
Reprezentatia din 13 decembrie, a fost intr-adevar suspendata, din cauza unor probleme tehnice ale Salii George Constantin, DAR spectacolul a fost reprogramat pentru data de LUNI, 20 decembrie. Biletele pentru aceasta reprezentatie vor putea fi cumparate incepand de luni 13 decembrie iar rezervarile telefonice vor fi de asemenea valabile.


Am vazut aceasta piesa de teatru la UNATC si mi-a placut foarte mult. Este inca un exemplu care sustine ideea ca tinerii absolventi pot crea piese de multe ori mai bune, mai actuale decat 'monstrii sacri' ai scenei romanesti.
Are toate ingredientele ca sa va faca o seara frumoasa:
- este actuala: Stig Larsson este acelasi Stieg Larsson, autor al trilogiei Millenium
- este jucata de tineri frumosi si talentati
- stiu ca o sa radeti dar are si sex (va las pe voi sa descoperiti cum)
- punerea in scena fara fasoane si pretentii gratuite

Bravo lor!
Bravo Teatrului Nottara care a a avut inspiratia de a prelua o pisa de teatru de la studenti. In fiecare an UNATC (inca) produce serii de actori, regizori si spectacole extraordinare care, din lipsa de sansa, se pierd fara sa aiba sansa de a putea fi validate de publicul larg.

Cu drag va invit sa mergeti la aceasta piesa.