The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

”Jurnalul unei adolescente” este o dramă îndrăzneață plasată în anul 1976, la San Francisco. La fel ca majoritatea adolescentelor, Minnie Goetze (Bel Powley) se află în căutarea dragostei È™i doreÈ™te să-È™i găsească locul È™i rostul în această lume nebună. Ea este precoce din punct de vedere sexual È™i, după ce reuÈ™eÈ™te să-l seducă pe Monroe (Alexander Skarsgard), care era chiar iubitul mamei sale, tânăra încearcă să înÈ›eleagă care este, de fapt, legătura dintre sex È™i dragoste. Filmul este amuzanta È™i provocatoarea poveste a trezirii sexuale È™i artistice a unei tinere fără prea mult discernământ.