The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

”Jurnalul unei adolescente” este o dramă îndrăzneață plasată în anul 1976, la San Francisco. La fel ca majoritatea adolescentelor, Minnie Goetze (Bel Powley) se află în căutarea dragostei și dorește să-și găsească locul și rostul în această lume nebună. Ea este precoce din punct de vedere sexual și, după ce reușește să-l seducă pe Monroe (Alexander Skarsgard), care era chiar iubitul mamei sale, tânăra încearcă să înțeleagă care este, de fapt, legătura dintre sex și dragoste. Filmul este amuzanta și provocatoarea poveste a trezirii sexuale și artistice a unei tinere fără prea mult discernământ.