Treceți la conținutul principal

Lupul de pe Wall Street - o explozie de somn si plictis

Hollywoodul a fost pe capre mari in 2013. DiCaprio in doua super-productii, Marele Gatsby si Lupul de pe Wall Street, reuseste la capatul a multe ore de plictis, sa nu ne spuna nimic. Genial!


Mesajul care transcede este simplu si simplist: oameni buni nu conteaza cat de idioti sunteti, petreceti, distrati-va, consumati! Viata trece repede!
Fata de Marele Gatsby, Lupul de pe Wall Street vine cu ceva in plus. El adauga la celebra zicala, "din viata ramai cu ce ai bagat in gura si ce ai tras pe sula" un slash nas.

E bine sa vedeti aceste filme la cinematograf pentru ca acolo sansa de a adormi este minima. Pe marele ecran cu sunetul Dolby extraordinar de tare si imaginea impecabil de lata, alaturi de cutia de popcorn mamut si un kilogram de suc, creierul mare se face mic, iar mirosul de ciorapi nespalati te introduc si mai mult in atmosfera filmului.
Cei din jurul tau devin o explozie de adreanalina si umor careia n-ai cum sa-i rezisti. O experienta unica pe care nu o vei uita pana la iesirea din sala.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

Serendipity, what a pity!

Pe terasa Serendipity concertul se terminase. Pana a venit nota de plata am asistat cum si-au strans artistii sculele: pian electric, stativ, mixer, boxa, cabluri, microfon, simpatici cum au fost toata seara. Apoi s-au asezat la o masa de unde clientii deja plecasera, pentru o tigara si alte detalii organizatorice. I-am salutat, le-am multumit si am iesit de pe terasa.

Afara, langa locul unde ne legasem bicicletele se mai aflau doua mese. Pe scaune, cum fac fetele, stateau cuibarite cu genunchii la gura doua tinere cu ochii mari atintiti la baiatul din fata lor. Brunet, barbos, el statea in picioare si le explica condescendent:
- Trebuie sa aveti grija cu astia ca nu stii cand te trezesti cu vreun control. Nu dai bon si ajungi naibii la puscarie.
Una dintre fete ii raspunde:
- Dar aia a zis ca erau doar doua degete de ... (ceai sau vin, nu am auzit bine)... Pai ce am gradatie pe pahar sa pun la fix?
- Nu stiu. Trebuie ca intotdeauna sa fii acoperita. Ca te intalnesti cu una d'…

Corespondenti speciali - Special Correspondents (2016)

Daca va place Ricky Gervais, umorul britanic, BBC sau alte chestii dintr-astea ar trebui sa vedeti si acest film.