Treceți la conținutul principal

Corporatisti si galeristi - digital vs. real

Dimensiunea 'digitala' a ultimelor lucrari ale lui Donald Simionoiu poate fi vazuta si pe Facebook. Si totusi nu v-ati saturat de atata digital? Este cumva ca in bancul acela: "Care este diferenta dintre masturbare si sex?
Cand faci sex mai cunosti oameni."

Pana pe 31 Ianuarie 2014 puteti face o vizita galeriei Anca Poterasu situata intr-un cartier vechi al Bucurestiului pentru a vedea lucrarile pe viu, sa le simtiti, sa le mirositi, sa vorbiti, sa descoperiti.

Poate fi o destinatie de week-end in Bucuresti. Stradutele sunt pline de istorie, destine, picanterii, case frumoase, baruri, localuri si o galerie de arta intr-o curte de pe la 1900.

Anca (Poterasu) a spus ca ei, galeristii, se cunosc toti intre ei. Voi o puteti cunoaste pe ea. Cu un Donald acasa iesi din anonimat si, nu in ultimul rand, poti sa mai cunosti oameni.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

Serendipity, what a pity!

Pe terasa Serendipity concertul se terminase. Pana a venit nota de plata am asistat cum si-au strans artistii sculele: pian electric, stativ, mixer, boxa, cabluri, microfon, simpatici cum au fost toata seara. Apoi s-au asezat la o masa de unde clientii deja plecasera, pentru o tigara si alte detalii organizatorice. I-am salutat, le-am multumit si am iesit de pe terasa.

Afara, langa locul unde ne legasem bicicletele se mai aflau doua mese. Pe scaune, cum fac fetele, stateau cuibarite cu genunchii la gura doua tinere cu ochii mari atintiti la baiatul din fata lor. Brunet, barbos, el statea in picioare si le explica condescendent:
- Trebuie sa aveti grija cu astia ca nu stii cand te trezesti cu vreun control. Nu dai bon si ajungi naibii la puscarie.
Una dintre fete ii raspunde:
- Dar aia a zis ca erau doar doua degete de ... (ceai sau vin, nu am auzit bine)... Pai ce am gradatie pe pahar sa pun la fix?
- Nu stiu. Trebuie ca intotdeauna sa fii acoperita. Ca te intalnesti cu una d'…

Corespondenti speciali - Special Correspondents (2016)

Daca va place Ricky Gervais, umorul britanic, BBC sau alte chestii dintr-astea ar trebui sa vedeti si acest film.