Harti de dimineata

Trecuse deja destul de mult timp de cand se mutasera in noul apartament. Credeam ca nu ne vor mai invita sa il vedem. Apoi am aflat ca sotia lui era foarte preocupata de curatenie si in general de perfectiune domestica. Adica nu a putut sa ne invite pana ce nu erau toate achizitionate si la locul lor.


Am fost cateva perechi si inaugurarea s-a transformat intr-o petrecere in toata regula. Eu m-am simtit foarte bine in casuta lor cea noua, pesemne ca avea feng-shuiul la locul lui. Cand am deschis sampania am scapat putin si pe covorul alb-crem, flocos pe care ne coborasem cu totii de voie buna.

Se facuse tarziu, a doua zi nu mergeam la serviciu, ni s-a propus sa dormim acolo. Acum aveau camere si pentru invitati. De obicei nu imi place sa raman pe la prieteni peste noapte sau cat a mai ramas din ea, ca sa dorm. Sotia prietenului meu a insistat. Ma simteam atat de bine, incat mi-a suras ideea micului dejun impreuna cu ei.

Cearceafuri noi impecabile. Calut de lemn pe noptiera, ceas, dulapuri, oriunde intorceai privirea era ordine si curatenie. Numai tabloul de deasupra patului cu un nud straniu strica simetria pe care o banuiai in tot ceea ce ne inconjura. O dama cu niste maini anatomic imposibil de lungi isi etala un pubis demn de o revista sexy ungureasca mai degraba decat de ochiul unui artist. Si rapirea din serai ar fi emanat mai mult bun gust si decenta, decat 'creatia' ce atarna in nuante predominat albastre deasupra patului imitatie de nuc.
Atat eu, cat si prietena mea am concluzionat ca alegerea acesta trebuie ca ii apartine gospodinei din sotia prietenului meu. Cu siguranta el nu ar fi ales asa ceva. Lui ii plac femeile, iar aratarea de pe perete era intr-o interpretare cam dubioasa.

Acum nu stiu daca de la sampanie, de la feng-shui sau poate chiar din cauza tabloului care ni s-a instalat in subconstient, dar in noaptea aceea am facut dragoste cu iubita mea in patul lor. Si a fost vorba de pasiune fara sa ne gandim la altceva decat la noi doi.

Iesitul la baie in timpul noptii in linistea apartamentului, usile care parca scartaiau la volum maxim au fost nimic pe langa surpriza oferita de soarele diminetii. Niste harti pe cearceaf.Cum am incercat sa scapam de ele, de ce am intarziat la micul dejun, acestea sunt detalii neinteresante.
Interesant este ca de atunci nu am mai fost pe la ei.