Treceți la conținutul principal

Gustul acrisor al insuccesului

O faci din pasiune. Iti place ceea ce faci. Ai vrea ca aceasta stare sa nu se sfarseasca.
La un moment dat ai facut-o putin si pentru ca ai observat ca acest foc al pasiunii trebuie intretinut. Si ti-a iesit foarte bine. Ai fost laudat, pupat, admirat.

La inceput ai fost surprins pentru ca reactia starnita nu coincidea cu asteptarile tale. Pe urma a inceput sa iti placa. Noua postura iti dadea incredere si siguranta. Tu stiai ca esti bun, insa acum o spuneau si ceilalati. Viitorul arata bine.

A sosit si momentul in care a trebuit sa o faci din nou. Nu ai depus niciun efort. De data aceasta chiar si tu erai mandru de cum a iesit. Mai rafinat. Credeai ca esti pe drumul cel bun. Saga continua.
Numai ca de data aceasta nu a mai fost nicio reactie.

Caderea in interior s-a produs de la inaltimea unde singur te-ai urcat. Bineinteles, ajutat de ceilalti.
Iar ei sunt cei mai buni critici acum. Tacand.

Imaginea cu acordul autorului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

Serendipity, what a pity!

Pe terasa Serendipity concertul se terminase. Pana a venit nota de plata am asistat cum si-au strans artistii sculele: pian electric, stativ, mixer, boxa, cabluri, microfon, simpatici cum au fost toata seara. Apoi s-au asezat la o masa de unde clientii deja plecasera, pentru o tigara si alte detalii organizatorice. I-am salutat, le-am multumit si am iesit de pe terasa.

Afara, langa locul unde ne legasem bicicletele se mai aflau doua mese. Pe scaune, cum fac fetele, stateau cuibarite cu genunchii la gura doua tinere cu ochii mari atintiti la baiatul din fata lor. Brunet, barbos, el statea in picioare si le explica condescendent:
- Trebuie sa aveti grija cu astia ca nu stii cand te trezesti cu vreun control. Nu dai bon si ajungi naibii la puscarie.
Una dintre fete ii raspunde:
- Dar aia a zis ca erau doar doua degete de ... (ceai sau vin, nu am auzit bine)... Pai ce am gradatie pe pahar sa pun la fix?
- Nu stiu. Trebuie ca intotdeauna sa fii acoperita. Ca te intalnesti cu una d'…

Corespondenti speciali - Special Correspondents (2016)

Daca va place Ricky Gervais, umorul britanic, BBC sau alte chestii dintr-astea ar trebui sa vedeti si acest film.