De Craciun: sinceritate si coincidenta

Desi imaginea de mai sus arata a super-party NYE, iar pregatirile sunt in toi, eu vroiam sa scriu despre cum ar trebui sa scriu. Adica unde as vrea sa ajung. Stiam adresa blogului, dar nu mai gaseam articolul. In cautarea asta mi-a atras atentia un alt titlu: Gravity (no rainbow, dar coapsele lui Sandra Bullock, iar George Clooney moare rîzînd)…
M-a bucurat sa descopar ca domnul Dan Alexa, ale carui scrieri vroiam sa vi le prezint in continuare, a spus-o inaintea mea, mult mai elevat: nu e 'grav' daca va lipsiti de Gravity.

Acum, cand pe fundal se deruleaza Vocea Romaniei in direct, vreau sa vi-l prezint pe acest domn care scrie asa cum mi-as dori si eu sa scriu, dar nu am puterea sa-l ajung vreodata, parcurgand acelasi drum al eruditiei: carti, scoli, calatorii, experiente, intalniri.
Intalnirea mea cu scrisul dumnealui s-a intamplat cu acest articol: Karma de trei parale (sau cum, în tren, poÅ£i deveni esenÅ£a rãului, deÅŸi ai coapse elegante)…
Recunosc ca primul impuls a fost sa ii copiez textul la noi pe blog. Doar un impuls firesc al generatiei Ponta.

Dar sa revin la titlu: sinceritate este tot ceea ce cititi in aceste randuri. Coincidenta este ca imi place cum scrie Dan Alexa si descopar ca a vazut Gravity si a ramas cu acelasi gust ca si mine.
Coincidenta este ca in titlul primului articol pe care i l-am citit aparea cuvantul 'coapse', in cel despre Gravity de asemenea. O fi o obsesie comuna?

Lasand gluma deoparte, va invit sa il descoperiti singuri. In lumea aceasta a Facebook-ului in care ne pierdem atentia dupa maxim 160 de caractere (Tweeter, SMS) va las cu un adevarat 'roman' de dragoste: Chomsky la sciapozi, în cartierul rosu… (versiune completă) 

Poate va vin idei, intrevedeti directii.
Urmariti linkurile! Asta va doresc eu voua.