Anunt umanitar

Ea vrea sa se marite. Acum!
Pentru ca are deja treizeci si ceva de ani, dar arata ca de douazeci si noua. Pentru ca toate prietenele ei au facut-o. Pana si verisoara aceea de nu-si gasea pe nimeni e maritata acum. Pentru ca s-a saturat sa fie singura. Pentru ca si rudele au inceput sa se intrebe care e problema. Pentru ca vrea si ea sa fie mangaiata si rasfatata.

 Este simpatica, frumoasa, harnica, are apartament si serviciu bun.

El trebuie sa nu fie handicapat si sa o iubeasca.
Din experientele anterioare ea stie ca si el trebuie sa aiba un serviciu bun sau sa aiba un venit decent. Sa fie inalt pentru ca si ea este inalta. Neaparat sa aiba ochi verzi sau albastri. Sa fie serios si cu intentii serioase. Adica sa vrea sa se casatoreasca cu ea. Sa fie atent, sa o asculte, sa o inteleaga. Sa nu se uite dupa alte fete. Trebuie sa fie doar un pic mai in varsta decat ea si sa nu mai fi fost casatorit. Sa aiba experienta. Sa fie romantic si sigur pe el. Sa fie ingaduitor, dar ferm. Trebuie sa fie destept, dar discret. O figura atletica ar fi de preferat, dar poate sa aiba si un fizic ca Brad Pitt. Sa aiba umor si sa fie de familie buna.
Sa faca ce zice Radu F Constantinescu, nu ce face Radu F. Constantinescu.
Doar atat!

Si totusi nu gaseste pe nimeni.
Recent a fost la un bioenergoterapeut care i-a destainuit cauza: i-au fost legate cununiile. Clar!
In acest moment intreg universul conspira ca sa i se indeplineasca dorinta. De aceea daca cumva detineti taina dezlegarii cununiilor sau daca cunoasteti pe cineva cu o poza mai inspirata la profilul de Facebook va asteptam comentariile mai jos.
Distribuiti si prietenilor!

 Uitasem un amanunt: are sanii mari, dar nu exagerat de mari. Caz real.

Imaginea de aici.