Clubul TAGO MAGO - deschidere oficiala


Clubul TAGO MAGO se deschide official cu un week-end well mixed in 16-18 Septembrie 2010

TAGO MAGO club/bistro/atelier cultural - we like it well mixed.

TAGO MAGO - noul avanpost al miscarii de rezistenta anti-kitsch, un loc care declara razboi culturii de tip “bubblegum”, muzicii de consum si ochelarilor de cal.
Incearca o seara speciala in centrul Bucurestiului, intr-un loc ce mixează formulele de club, bistro şi terasă cu ateliere culturale polivalente – film, expoziţii de fotografie, pictură, teatru, sală de audiţii şi performance-uri, în care se vor desfăşura în paralel activităţi culturale şi un clash de stiluri muzicale variind de la indie-ul de modă veche şi nouă la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between.
Vezi bine, ai sanse mari sa gasesti ceva potrivit pentru tine!

Vineri - 17 Septembrie - pionierii electro-ului romanesc, ŞUIE PAPARUDE, vor invada TAGO MAGO cu sunetele lor intr-un show live in care vor prezenta numeroase piese noi ce vor fi incluse pe urmatorul album al trupei ‘E Suflet in Aparat’.

"Un pic mai dark, mai rock pe alocuri", este descrierea facuta de membrii ŞUIE PAPARUDE noului album, materialul de pe care deja au extras single-ul ‘Soundcheck’ – un party-hit al verii care tocmai s-a incheiat.

Michi ne descrie in cateva cuvinte cum va suna ‘sufletul din aparat’: “Cu alte sonorităţi, cu combinaţii de stiluri de muzică aparent incompatibile, toate subordonate însă stilului ŞUIE PAPARUDE. Am folosit pentru acest album şi sintetizatoare noi, atât în forma fizică cât şi virtuală, aşa că a fost o curbă de învăţare, de acomodare iar apoi de muncă de compoziţie şi atenţie la detaliu. Ne place să fim conectaţi tehnologic, mental şi muzical la ceea ce se întâmplă azi.”

In concluzie, Vineri 17 Septembrie aveti ocazia – de neratat - de a va “Suie-paparuda” in noul club TAGO MAGO din Str. Sperantei 21.

You + Tago Mago = love

Bautura + mancare = Oh, da!
Down tempo + disco = bonus
World music + post punk = extra bonus
Jazzy + trip-hop + electro + dub = bonus la bonus
Filme + performance + expozitii + teatru = Corect! Asa, da!
Terasa + subsol + parter + etaj + mansarda = Yeah, baby, Yeah!

TAGO MAGO – we like it well mixed
Categorie: