Treceți la conținutul principal

Tallulah

Da, imi plac filmele. Si vad filme asa cum altii citesc carti. Astazi am vazut Tallulah, american, din 2016. O productie Netflix. Ma inspaimanta cum au ajuns ei sa faca filme. Studiaza atat de bine preferintele clientilor incat ajung sa produca EXACT ceea ce acestia doreau sa vada.
Facebook face la fel. Tu dai like la ce iti place iar El (facebook, doar nu va gandeati la Al cu litera mare?) invata si apoi iti serveste DOAR ce iti place.
Google stie ce faci, pe unde mergi, ce preferi, cu cine, cu ce, cand si atunci iti ofera CHIAR ceea ce aveai nevoie.
Toate acestea NEAPARAT.

Tallulah spune o poveste care imi pare a fi scrisa de absolvent de litere cuminte. Sau de un robot, care la viata lui a fumat si putina iarba, a facut sex in facultate, cateva betii... conform programului.
Rezultatul: 90 de minute de pasiune dupa care ramane o senzatie de prospetime in suflet cam pana cand iesi din sala de cinema, scoti DVD-ul sau dai delete.

Doar nu credeati ca o sa va povestesc filmul. Puneti mana si-l vedeti. Dar nu inainte de a-i numara stelele pe imdb.com

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

Serendipity, what a pity!

Pe terasa Serendipity concertul se terminase. Pana a venit nota de plata am asistat cum si-au strans artistii sculele: pian electric, stativ, mixer, boxa, cabluri, microfon, simpatici cum au fost toata seara. Apoi s-au asezat la o masa de unde clientii deja plecasera, pentru o tigara si alte detalii organizatorice. I-am salutat, le-am multumit si am iesit de pe terasa.

Afara, langa locul unde ne legasem bicicletele se mai aflau doua mese. Pe scaune, cum fac fetele, stateau cuibarite cu genunchii la gura doua tinere cu ochii mari atintiti la baiatul din fata lor. Brunet, barbos, el statea in picioare si le explica condescendent:
- Trebuie sa aveti grija cu astia ca nu stii cand te trezesti cu vreun control. Nu dai bon si ajungi naibii la puscarie.
Una dintre fete ii raspunde:
- Dar aia a zis ca erau doar doua degete de ... (ceai sau vin, nu am auzit bine)... Pai ce am gradatie pe pahar sa pun la fix?
- Nu stiu. Trebuie ca intotdeauna sa fii acoperita. Ca te intalnesti cu una d'…

Corespondenti speciali - Special Correspondents (2016)

Daca va place Ricky Gervais, umorul britanic, BBC sau alte chestii dintr-astea ar trebui sa vedeti si acest film.