Trece╚Ťi la con╚Ťinutul principal

­čôú CineCeFace.ro este live!

CineCeFace

CineCeFace.ro, o nou─â platform─â digital─â lansat─â de voluntarii Code for Romania Task Force 

├Än situa╚Ťii de criz─â profund─â, care schimb─â valori ╚Öi priorit─â╚Ťi, care redefine╚Öte norme sociale ╚Öi rea╚Öeaz─â pentru un viitor nedefinit ├«n timp planuri, at├ót personale c├ót ╚Öi de business, este important s─â ai o vedere de ansamblu c├ót mai clar─â asupra tuturor celor care iau decizii pentru tine sau te pot ajuta s─â iei decizii mai bune.
Pentru tine, pentru familia ta, pentru comunitatea ta.

CineCeFace.ro este un proiect digital de informare public─â, realizat de o echipa de voluntari din cadrul Code for Romania Task Force, care ajut─â cet─â╚Ťeanul, dar nu numai, s─â aib─â o imagine c├ót mai clar─â ╚Öi corect─â asupra rolurilor diver╚Öilor actori din societatea rom├óneasc─â. 

Proiectul este unul ├«n continu─â dezvoltare ╚Öi va fi actualizat pe m─âsur─â ce situa╚Ťia actual─â de criz─â se desf─â╚Öoar─â. 

CineCeFace.ro este un proiect realizat ╚Öi administrat de Code for Romania cu sprijinul Patria Bank, c─âreia ├«i mul╚Ťumim pentru implicarea ├«n proiect.

Share Share
Tweet Tweet
Share Share
trimite unui prieten trimite unui prieten
Adresa Code for Romania
Code for Romania Task Force
Splaiul Unirii 160
Bucharest 050556
Romania

Add us to your address book


Mesajul pe care tocmai l-ai primit este menit s─â te informeze despre activitatea
Asocia╚Ťiei Code for Romania ├«n calitatea ta de donator, voluntar sau partener. 
Te ├«ncuraj─âm s─â ├«╚Ťi 
actualizezi profilul personal accesând acest link
Dac─â dore╚Öti s─â nu mai prime╚Öti inform─âri te po╚Ťi 
dezabona aici.

Comentarii

Post─âri populare de pe acest blog

The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

Serendipity, what a pity!

Pe terasa Serendipity concertul se terminase. Pana a venit nota de plata am asistat cum si-au strans artistii sculele: pian electric, stativ, mixer, boxa, cabluri, microfon, simpatici cum au fost toata seara. Apoi s-au asezat la o masa de unde clientii deja plecasera, pentru o tigara si alte detalii organizatorice. I-am salutat, le-am multumit si am iesit de pe terasa.

Afara, langa locul unde ne legasem bicicletele se mai aflau doua mese. Pe scaune, cum fac fetele, stateau cuibarite cu genunchii la gura doua tinere cu ochii mari atintiti la baiatul din fata lor. Brunet, barbos, el statea in picioare si le explica condescendent:
- Trebuie sa aveti grija cu astia ca nu stii cand te trezesti cu vreun control. Nu dai bon si ajungi naibii la puscarie.
Una dintre fete ii raspunde:
- Dar aia a zis ca erau doar doua degete de ... (ceai sau vin, nu am auzit bine)... Pai ce am gradatie pe pahar sa pun la fix?
- Nu stiu. Trebuie ca intotdeauna sa fii acoperita. Ca te intalnesti cu una d'…

Corespondenti speciali - Special Correspondents (2016)

Daca va place Ricky Gervais, umorul britanic, BBC sau alte chestii dintr-astea ar trebui sa vedeti si acest film.