Trece╚Ťi la con╚Ťinutul principal

­čôó DateLaZi.ro actualizat cu noi func╚Ťionalit─â╚Ťi

DateLaZi.ro
DateLaZi.ro actualizat cu noi func╚Ťionalit─â╚Ťi
├Än mai pu╚Ťin de 10 zile, sute de mii de rom├óni s-au informat corect acces├ónd DateLaZi.ro, sursa oficial─â de date publice ├«n ceea ce prive╚Öte epidemia COVID-19.

Prin efortul voluntarilor Code for Romania Task Force, versiunea 1.1 a platformei DateLaZi.ro ofer─â noi informa╚Ťiii oficiale ╚Öi facilit─â╚Ťi:

  1. hart─â interactiv─â;
  2. cod embed pentru toate graficele;
  3. download date în format .json;
  4. optimiz─âri platform─â.
www.datelazi.ro
hart─â interactiv─â cu num─ârul de cazuri confirmate, pe jude╚Ťe potrivit raport─ârii Institutului Na╚Ťional de S─ân─âtate Public─â pus la dispozi╚Ťie de Guvernul Rom├óniei prin Grupul de Comunicare Strategic─â;
www.datelazi.ro
www.datelazi.ro
posibilitate de preluare pentru toate graficele din platform─â folosind cod embed;
www.datelazi.ro
optimizări de viteze de încărcare și servire a datelor.

DateLaZi.ro va continua s─â aib─â actualiz─âri pe m─âsur─â ce informa╚Ťii despre epidemia de COVID-19 vor fi puse la dispozi╚Ťie din surse oficiale.

DateLaZi.ro face parte din ecosistemul de solu╚Ťii digitale dezvoltat de Code for Romania Task Force ├«n parteneriat cu Guvernul Rom├óniei prin Agen╚Ťia de Digitalizare a Rom├óniei:

  • StiriOficiale.ro (solu╚Ťie lansat─â) reprezint─â sursa oficial─â de informare pentru public ╚Öi reprezentan╚Ťii media din partea Guvernului Rom├óniei,

  • CeTrebuieSaFac.ro (solu╚Ťie lansat─â) este aplica╚Ťia prin care vei putea evalua corect ╚Öi rapid deciziile pe care trebuie s─â le iei ca urmare a efectelor cauzate de COVID-19 ├«n Rom├ónia, direct din surse oficiale;

  • StamAcasa.ro (solu╚Ťie ce urmeaz─â a fi lansat─â cur├ónd) este o solu╚Ťie digital─â cu ajutorul c─âreia reducem suprasolicitarea numerelor de urgen╚Ť─â, colect─âm rapid informa╚Ťii de la o popula╚Ťie foarte mare ╚Öi facilit─âm astfel o evaluare constant─â a situa╚Ťiei, oferind sprijin ├«n managementul cazurilor pentru autorit─â╚Ťi;

  • RoHelp.ro (solu╚Ťie ce urmeaz─â a fi lansat─â cur├ónd) este o solu╚Ťie digital─â cu ajutorul c─âreia se va putea face colectarea coerent─â ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â a ajutoarelor, de orice fel, prin conectarea ONG-urilor abilitate cu oferta de resurse pus─â la dispozi╚Ťie.

  • DiasporaHub.ro (solu╚Ťie ce urmeaz─â a fi lansat─â cur├ónd) este platforma digital─â cu ajutorul c─âreia reducem suprasolicitarea numerelor de urgen╚Ť─â, colect─âm rapid informa╚Ťii de la o popula╚Ťie foarte mare ╚Öi vom facilita o evaluare constant─â, oferind sprijin ├«n managementul cazurilor pentru reprezentan╚Ťii autorit─â╚Ťilor rom├óne ├«n ╚Ťara de re╚Öedin╚Ť─â.

DateLaZi.ro este un proiect realizat prin efortul voluntarilor ╚Öi al echipei Code for Romania, organiza╚Ťie neguvernamental─â independent─â, neafiliat─â politic ╚Öi apolitic─â. Proiectul este realizat ├«n cadrul Code for Romania Task Force ├«n parteneriat cu Guvernul Rom├óniei prin Autoritatea pentru Digitalizarea Rom├óniei. Toate solu╚Ťiile dezvoltate ├«n ecosistemul COVID-19 de c─âtre Code for Romania Task Force, din care ╚Öi datelazi.ro face parte, sunt oferite gratuit Guvernului Rom├óniei, f─âr─â nici un fel de costuri acum sau ulterioare pentru operarea acestora. Acest lucru este posibil datorit─â efortului pro-bono a sutelor de voluntari Code for Romania ╚Öi al sprijinului financiar venit din partea ING Bank, Funda╚Ťia Vodafone Rom├ónia ╚Öi Romanian American Foundation, c─ârora le mul╚Ťumim.
Proteja╚Ťi-v─â pe voi ╚Öi pe cei din jur!

Echipa Code for Romania
Vrem s─â facem lucrurile mai simple pentru noi to╚Ťi. Cetrebuiesafac.ro este un ghid cu reguli de interac╚Ťiune, ac╚Ťiune ╚Öi comportament recomandate ├«n timpul situa╚Ťiei de urgen╚Ť─â generat─â de pandemia COVID-19. Vrem s─â aducem mai aproape de voi regulile de baz─â recomandate de autorit─â╚Ťi de la care este indicat s─â nu ne abatem ├«n aceast─â perioad─â. Acceseaz─â CeTrebuieSaFac.ro.
Share Share
Tweet Tweet
Share Share
trimite unui prieten trimite unui prieten
Adresa Code for Romania
Code for Romania Task Force
Splaiul Unirii 160
Bucharest 050556
Romania

Add us to your address book


Mesajul pe care tocmai l-ai primit este menit s─â te informeze despre activitatea
Asocia╚Ťiei Code for Romania ├«n calitatea ta de donator, voluntar sau partener. 
Te ├«ncuraj─âm s─â ├«╚Ťi 
actualizezi profilul personal accesând acest link
Dac─â dore╚Öti s─â nu mai prime╚Öti inform─âri te po╚Ťi 
dezabona aici.

Comentarii

Post─âri populare de pe acest blog

The diary of a teenage girl

Remarcabili Alexander Skarsgard si Bel Powley in rolul principal, pe care nu o cunosteam dar de care cu siguranta vom mai auzi.
Alexander Skarsgard cu mustata arata a taran, american ce-i drept, dar la fel de 'vrajitor' chiar daca nu vampir. Bel e genul acela de actrita care nu arata extraordinar, stilul american, ea fiind nascuta la Londra, dar a carei frumusete vine din interior, o forta extraordinara de a face un rol interesant.

Serendipity, what a pity!

Pe terasa Serendipity concertul se terminase. Pana a venit nota de plata am asistat cum si-au strans artistii sculele: pian electric, stativ, mixer, boxa, cabluri, microfon, simpatici cum au fost toata seara. Apoi s-au asezat la o masa de unde clientii deja plecasera, pentru o tigara si alte detalii organizatorice. I-am salutat, le-am multumit si am iesit de pe terasa.

Afara, langa locul unde ne legasem bicicletele se mai aflau doua mese. Pe scaune, cum fac fetele, stateau cuibarite cu genunchii la gura doua tinere cu ochii mari atintiti la baiatul din fata lor. Brunet, barbos, el statea in picioare si le explica condescendent:
- Trebuie sa aveti grija cu astia ca nu stii cand te trezesti cu vreun control. Nu dai bon si ajungi naibii la puscarie.
Una dintre fete ii raspunde:
- Dar aia a zis ca erau doar doua degete de ... (ceai sau vin, nu am auzit bine)... Pai ce am gradatie pe pahar sa pun la fix?
- Nu stiu. Trebuie ca intotdeauna sa fii acoperita. Ca te intalnesti cu una d'…

Corespondenti speciali - Special Correspondents (2016)

Daca va place Ricky Gervais, umorul britanic, BBC sau alte chestii dintr-astea ar trebui sa vedeti si acest film.