3,2,1...ganduri pentru 2014

nu mi-a placut sa imi fac planuri. cu atat mai mult pentru revelion. pana acum 2 zile nu stiam ce o sa fac. si nici nu ma panicasem din cauza asta. in timp ce imi faceam planuri, viata mi-a demonstrat ca avea altceva pregatit pentru mine. si de cele mai multe ori a fost mult mai frumos decat imi imaginasem.
nu-mi plac sfarsiturile, imi place sa cred ca traiesc un continuu inceput. mi-am scris pe o foaie cateva ganduri pentru noul an, apoi le-am taiat pentru ca mi-a fost teama. azi le-am scris din nou ca sa fiu sigura ca exista undeva si ca nu trebuie sa imi mai fie teama.

mi-am demonstrat ca pot sa fac lucruri de care nu m-am crezut capabila, am luat-o de la capat si am zambit cu tot sufletul, cand altii ma intrebau cum pot sa fiu asa optimista. am multe vise, nu mi le-am implinit pe toate inca. dar macar le am. ceea ce va doresc si voua. un an mult mai frumos decat vi l-ati planificat! 
Vulpita cu ciorapei & Co (oameni dragi si frumosi care scriu aici) au cateva rezolutii pentru noul an. le gasiti mai jos. la multi ani!

#foxinsocks: sa am curaj sa imi indeplinesc visele si sa lupt pentru ele, sa cunosc oameni frumosi, sa descopar locuri noi si sa reusesc sa strang bani...ca sa ii cheltuiesc a doua zi pe calatorii. vreau sa vizitez cel putin un oras nou, sa ajung la o plaja frumoasa, unde sa uit de mine si de toti. sa fiu mai rabdatoare cu ceilalti, mai putin critica, mai toleranta. sa fiu optimista si sa zambesc atat de mult, incat ceilalti sa se molipseasca...

#gilda: sa nu mai fiu mediocra, sa nu mai fac lucrurile cu jumatati de masura, sa nu-mi mai fie teama de capacitatea mea de a-mi indeplini visurile. Sa am incredere in dorintele mele si sa fiu mai putin rigida si artificiala. Sa-mi iau angajamente cu toata inima si sa ma tin de ele cu entuziasm. Sa iau decizii intuitive si sa nu dau explicatii pentru ele. Sa ma las coplesita de emotii. Sa am mai mult umor. Si sa spun DA vietii.

#radurat: sa termin tot ce am inceput anul acesta, sa fiu mai inţelept, mai linistit si mai fericit.

#mine: sa ii fac fericiti pe cei din jurul meu. Sa nu regret nimic. Sa fac tot ceea ce imi trece prin cap. Sa fim sanatosi. Restul sta in puterea imaginatiei noastre.

#alina: sanatate, iubire si succes in tot ceea ce imi propun. Sa am oamenii dragi aproape. 

#aimee: sa fiu mai intelegatoare, mai rabdatoare, sa ii ascult mai mult pe cei din jurul meu; sa nu mai fiu orgolioasa si sa fiu fericita in noua mea casa si viata.