Fuste

Daca te plimbi vara prin centrul Florentei nu ai cum sa nu te uiti dupa fuste. Asa am observat picioare lungi, tinere, frumoase, bronzate dar sa nu divaghez, vreau sa va povestesc chiar la propriu despre: fuste. Pentru ca o anumita croiala foarte sexy poate fi intalnita des anul acesta.
In cuvinte ingineresti ar suna cam asa: materialul se petrece in fata iar in locul unde se produce petrecerea (din nou, la propriu!) fusta era un pic mai scurta, lasand impresia ca este usor ridicata. Picul asta dezvelea un centimetru in plus picioarele purtatoarei si tocmai unde, in fata! Un centimetru in minus acolo si o tona de imaginatie in mintea barbatilor.

M-am hazardat sa intru in astfel de detalii pentru ca prin Bucuresti incidenta acestui model de fusta este ca si inexistent, fata de Florenta unde pana si un profan ca mine si-a putut da sema ca deja este un 'trend'. Pentru ca nu am citit reviste glossy destule si nu cunosc limbajul, m-am gandit sa ilustrez cu o imagine si astfel am gasit-o pe cea de sus. Am fost surprins sa vad ca genul gasit, eu cautand in Google dupa imagini, este chiar de la Milan Fashion Week 2013, unde Armani prezenta colectia primavara/vara 2014. Acum nu va ganditi ca pe langa mine treceau doar posesoare de vestimentatii Armani, insa fustele pe care le purtau, fie ele mai scumpe sau mai ieftine, cu dungi, colorate sau alb negru, aveau mai toate acest detaliu de croiala in fata.

Am un feeling ca in primavara 2015 (dupa ce au trecut soldurile prin capitalele europene) vom savura cu ochii mintii si in Bucuresti 'ultimele tendinte' in moda fustelor de vara.