Taranii de la Clubul Taranului

Anul trecut (2013) se dadeau de ceasul mortii ca pierd locatia. Cineva le pusese gand rau, iar patronul nu stia pe unde sa mai apara si sa ne povesteasca cat bine si frumos a facut el pentru noi: spectacole, seri tematice, cultura, bai domnule!
Cand s-a vazut cu contractul prelungit s-a dat la fund si au inceput taraniile. Mai intai a inchis cu termopane terasa. Apoi a montat niste incalzitoare cu infrarosu in tavan de n-a vazut Parisul. A interzis fumatul in ceea ce inainte insemna afara si i-a inghesuit pe fumatori inauntru.
Si pentru ca asta nu a fost destul si omu' nu a inteles de ce lumea nu se mai simte bine si nu consuma in bodega lui din buricul targului, de la taranii a trecut la mitocanii.
Cartofii prajiti in meniu sunt 7 lei, dar 'pe gura' chelnerul iti spune o poveste veche, romanesca: cartofii prajiti sunt 7 lei doar ca garnitura, daca vrei cartofi prajiti separat, atunci pretul lor este 12 lei. Chestie transmisa oral, asa cum s-a transmis si Miorita pana in zilele noastre.

Si ca sa ne demonstreze ca a facut 'tot ce era romaneste posibil' pentru 'locul in care zilnic se intampla ceva', iaca nici chitanta nu elibereaza pentru ceea ce ai consumat. Doar niste bonuri fara valoare fiscala.

Iata mai jos cum arata un bon inainte si dupa 'revolutia cartofilor prajiti'.


In felul acesta apare o lista lunga de fraieriti din care tu, cel care ai beneficiat de renumita ospitalitate taraneasca romaneasca, esti cel mai mare:
  • Muzeul Taranului Roman, cel care nu mai primeste o parte din profit (fiind o institutie finantata de la buget, adica si tu) 
  • Statul roman care este 'usurat' de 16% impozit pe profit si 24% TVA (nu ca te doare pe tine de stat, dar la final esti si tu undeva mic pe acolo) 
  • Chiar tu direct, pentru ca fraier cum esti mai lasi si bacsis ca deh! stii limba engleza si ai inteles mesajul fin de la sfarsit: VA MULTUMIM! TIPS NOT INCLUDED.
Bai baieti, credeti ca s-a intalnit taranul cu fraierul?
Nu vreti voi sa facem juma-juma ce nu dati voi mai departe si sa scrieti mai pe romaneste:
VA MULTUMIM!
BACSISUL ESTE INCLUS IN PRET

Prima imagine de la @anamariaconstantinescu