Tanar + sportiv + fericit = frumos

Tanar + sportiv + fericit = frumosAsa i-am vazut pe sportivii care au castigat la Jocurile olimpice de iarna de la Sochi 2014.
Asa i-am vazut si pe sportivii (mai ales sportivele) de la JO Londra 2013.

Tanar + sportiv + fericit = frumos
Ma uit la cele trei conditii de dinainte de egal si imi dau seama ca niciuna dintre le nu se poate cumpara.
Ce nu apare in ecuatie este ca toate trebuie sa se intample in acelasi timp. Nu te poti bate cu timpul, oricat de vegetarian ai fi sau cate ceaiuri ai bea. Matematica cuvintelor spune ca daca stergi 'tanar' din ecuatie, poti adauga dupa egal 'la suflet' sau 'la corp'.
Daca stergi 'sportiv' cu tot ceea ce inseamna acest cuvant: exercitii, munca, pasiune, spirit de competitie, echipa, concentrare, determinare, ai putea adauga dupa egal un 'si cu bani' dar echilibrul este instabil.
Cel de-al treilea element 'fericit' se deterioreaza repede. Sau cel putin asta ne invata pe noi la scoala.
Fara fericire ca si incununare a efortului, atingerea telului, capatul drumului, am putea adauga dupa egal 'dar frustrat'.
In rest, faceti dragoste cat mai mult, pentru ca frumos = sex.
Iar ecuatia poate fi citita atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga.

In clasa lui Bula invatatoarea arata diverse obiecte copiilor pentru a le testa imaginatia. Cand vedeti acest penar, la ce va ganditi? Copii pe rand: la un sandvis, la un autobuz, la o jucarie, etc. Bula: la pi*da! Experimentul se repeta cu alte obiecte, insa cu acelasi raspuns din partea lui Bula. Invatatoarea sesizeaza o problema si il intreaba pe acesta de unde aceasta reactie? Doamna, mie puteti sa imi aratati si un tramvai, raspunsul va fi acelasi, pentru ca eu numai la asta ma gandesc tot timpul.

Imaginea de la @orely5fr