Oscar. Globurile de aur. Cannes.

Suntem la pensiunea de patru margarete. In restaurant podeaua este de marmura, corpurile de iluminat sunt moderne, din cristal si inox. Intr-un colt al incaperii, pe o masa se afla pielea unui urs imens, cu cap cu tot.
De aproape se poate observa ca 'trofeul' este colat pe un material textil, gen plus, de forma amprentei ursului desfacut. De jur imprejurul pieii de urs, se aflau alte cateva piei apartinand unor animale mai mici.
Petrecerea continua. Profitand de aparitia patronului unul din meseni il intreaba:
- De ce animal sunt pieile astea?
- Mai bine va spun cum i-am prins.
- !?
- I-am prins futandu-se. Ha! Ha! ha!
- !?
- Nu ati inteles? I-am prins... futandu-se!
Nici cel care intrebase, nici ceilalti nu au dibuit legatura. Unii au inceput sa rada, asa, de complezenta. Nu puteau strica placerea omului care era foarte incantat de gluma sa.
- Dracu' stie! Sunt din China.

Un unchi a aflat ca are cancer. Omul era o persoana puternica, harnic, gospodar, petrecaret, plin de viata si de glume. Aflase prea tarziu, cand nu se mai putea face nimic. Una dintre persoanele care l-au iubit enorm, cu cea mai sincera compasiune si dragoste, l-a intrebat:
- Ce pot face pentru tine?
Raspunsul a sosit imediat:
- Sa-mi dai 10.000 de Euro.
Era o gluma. Ea nu avea 10.000 de Euro. El avea aceasta suma, chiar mai multi bani, dar nu ii mai foloseau la nimic. Dumnezeu sa il ierte!

Eram in baie. Faceam dus. La un moment dat am ridicat privirea si m-am privit in oglinda. Deja se poate observa un detaliu de stil: sa ai oglinda in dus! Am ramas uimit. Aveam par des atat pe cap, cat si pe fata. Pe toata fata. Tot chipul imi era acoperit de par. Cautam sa imi descopar ochii. Pe unde ma vedeam? Apoi m-am trezit.
Ce sa inseamne oare acest vis?

Am promis ca va propun un film. Dar voi, publicul nostru, adica tot noi, stiti sa urmati linkuri, sa cititi, chiar si in limba engleza. Cautati mai multe detalii, gasiti informatia. Pana aici toate sunt bune. Nu chiar toata lumea poate face asa ceva. Apoi alegeti. Si ce alegem in urma propriei cautari nu mai desface nimeni. De aceea m-am hotarat sa nu va spun nimic despre acest film. Doar atat: e bun, mie mi-a placut! Ca discutia sa poata continua dupa ce l-ati vazut.

Cam asta-i viata. Vizionare placuta!

Imaginea de la dorthe_gerlach