Lupul de pe Wall Street - o explozie de somn si plictis

Hollywoodul a fost pe capre mari in 2013. DiCaprio in doua super-productii, Marele Gatsby si Lupul de pe Wall Street, reuseste la capatul a multe ore de plictis, sa nu ne spuna nimic. Genial!


Mesajul care transcede este simplu si simplist: oameni buni nu conteaza cat de idioti sunteti, petreceti, distrati-va, consumati! Viata trece repede!
Fata de Marele Gatsby, Lupul de pe Wall Street vine cu ceva in plus. El adauga la celebra zicala, "din viata ramai cu ce ai bagat in gura si ce ai tras pe sula" un slash nas.

E bine sa vedeti aceste filme la cinematograf pentru ca acolo sansa de a adormi este minima. Pe marele ecran cu sunetul Dolby extraordinar de tare si imaginea impecabil de lata, alaturi de cutia de popcorn mamut si un kilogram de suc, creierul mare se face mic, iar mirosul de ciorapi nespalati te introduc si mai mult in atmosfera filmului.
Cei din jurul tau devin o explozie de adreanalina si umor careia n-ai cum sa-i rezisti. O experienta unica pe care nu o vei uita pana la iesirea din sala.